Bouwbedrijf Hibowa

HIBOWA is een allround bouwbedrijf met ruim 40 jaar ervaring in bouwwerkzaamheden. Of het nu gaat om het vervangen van een slot, het verbouwen van uw woning of bedrijfspand, bij HIBOWA bent u aan het juiste adres.

Wij zijn een regionaal opererend bedrijf dat kwaliteit voor een betaalbare prijs hoog in het vaandel heeft staan. Heldere afspraken, goede planning, korte communicatielijnen zijn van essentieel belang bij de totstandkoming van uw project.

Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering staan we u terzijde en doen we er alles aan u hierbij zoveel mogelijk te ontzorgen.

 • Aanbouw / Verbouw

  In de loop der jaren verandert uw woonsituatie en wilt u uw woning hierop aanpassen. Als “verbouwspecialist” werken we graag mee aan deze “woonwens”.

  Of het nu gaat om een aanbouw, keuken, badkamer of een complete verbouwing bij ons is uw project in vertrouwde handen. Met een gemotiveerde club vakmensen die meedenken tijdens het proces werken we binnen de gestelde tijd en een overeengekomen prijs naar een optimaal eindresultaat.

 • Renovatie

  Het up-to-date houden van uw woning verhoogt het woongenot. Een passend voorbeeld hiervan is het aanbrengen van isolerende maatregelen. Door de dalende energiekosten heeft het niet alleen een positief effect op uw maandlasten, ook draagt u een steentje bij aan het milieu, wie wil dat nou niet!!

 • Onderhoud

  Goed en tijdig onderhoud is een must voor uw pand. Op deze wijze blijft uw pand “gezond” en de kosten beheersbaar. Wij kunnen voor u een inspectie uitvoeren en aangeven waar onderhoud noodzakelijk is en wat daarvan de kosten zijn. Uiteraard nemen we ook de uitvoering van het onderhoud voor onze rekening zodat u met een partij te maken heeft van het begin tot het eind, dat is wel zo prettig.

 • Restauratie

  Een monumentaal pand met prachtige authentieke elementen heeft reeds een rijke gebruikshistorie achter de rug. Wij weten als geen ander dat de aanpak van een dergelijk pand meer vergt. Met oog voor detail en behoud van uitstraling en karakter wordt op ambachtelijke wijze, met de juiste materialen en technieken, uw pareltje weer als “nieuw”.